Cristina și ispita au ajuns în pat. Ce s-a întâmplat între cei doi „Nu regret absolut nimic”. Imagini incendiare la Insula Iubirii

Cristina și ispita au ajuns în pat. Ce s-a întâmplat între cei doi „Nu regret absolut nimic”. Imagini incendiare la Insula Iubirii

După despărțirea oficială de Sebastian, Cristina și-a dat frâu liber sentimentelor și a ajuns pentru a doua oară în pat alături de ispita Denis.

După ce a fost refuzată de Bogdan Ionescu, Cristina s-a lăsat pradă tentației de a petrece noaptea cu ispita Denis. La scurt timp după ce s-au sărutat, concurenta și tânărul au încins atmosfera, în pat, la finalul sezonului 6 al reality show-ului Insula Iubirii.

Cristina l-a lăsat în urmă pe Sebastian, partenerul alături de care a venit pe insulă, și a decis să face ceea ce își dorește fără regrete. Relația lor s-a terminat de când acesta s-a apropiat de ispita Oana, iar Cristina și-a arătat interesul față de Bogdan Ionescu. Cu toate acestea, el a refuzat propunerea blondinei de a merge la un ultim dream date împreună, iar ea s-a consolat în brațele lui Denis.

„M-am și lăsat să simt ce aveam nevoie să simt și e foarte bine că am făcut asta. Nu regret absolut nimic din tot ce am făcut. Sunt împăcată cu toate alegerile, cu toate acțiunile”, a afirmat Cristina, după noaptea petrecută alături de Denis.

Despre noaptea petrecută alături de concurentă, Denis are numai lucruri bune de spus. Ispita a ținut să menționeze că s-a simțit „dorit” de ea și a fost o noapte în care amândoi au fost sinceri.

„E o seară pe care o să mi-o amintesc pentru foarte mult timp, pentru că am fost sinceri amândoi. Am fost sinceri și prin gesturi și prin cuvinte. Eu chiar apreciez asta la o femeie, momentul în care simți că ești dorit de o femeie și chiar am simțit în seara aia”, a spus Denis, potrivit spynews.ro.

Comenteaza