Cosmin a ajuns pe masa de operație, la scurt timp după ce a fost descalificat. Ce s-a întâmplat cu fostul concurent din „Casa Iubirii”

Cosmin a ajuns pe masa de operație, la scurt timp după ce a fost descalificat. Ce s-a întâmplat cu fostul concurent din „Casa Iubirii”

Cosmin de la „Casa Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor, la scurt timp după ce a părăsit emisiunea celebra emisiune de la Kanal D.

Cosmin a părăsit „Casa Iubirii” prin descalificare, după ce a încălcat regulamentul emisiunii și a furnizat informații unei persoane din afara competiției, dovadă fiind conversațiile apărute în mediul online. La scurt timp după ce a ajuns acasă însă, fostul concurent a avut nevoie de intervenția medicilor. Radu, cel care i-a fost apropiat în emisiune, a dezvăluit totul.

În timpul unui live pe TikTok, Radu a povestit că fostul său coleg de emisiune, Cosmin, nu va putea intra în transmisiune directă pentru a vorbi cu susținătorii săi, asta pentru că tocmai ce a trecut printr-o operație. 

Conform câștigătorului sezonului al doilea, Cosmin s-a lăsat pe mâinile medicilor pentru o intervenție la ochi, care nu ar fi fost deloc dificilă. Totuși, fostul concurent se confrunta cu dureri mari și avea ochiul bandajat în urma operației, după cum a mai povestit Radu.

„Cosmin nu poate intra pe live, nu știu dacă o să intre în seara asta, deși nu cred. O să intre mâine seară, cred, pentru că am vorbit cu el la telefon și s-a operat la un ochi.

Pentru cine știe, Cosmin avea o pată roșie aici, la un ochi. A fost să-și scoată pata aia. L-am sunat și avea bandaj pe față. Dar nu e grav, e ok, doar că și-a făcut asta pentru a scoate pata aia. Nu știu ce reprezintă pata aia pe ochi. Îl durea destul de rău”, a povestit Radu, în live-ul de pe TikTok, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza