Cine e Bianca Tirsin, tânăra de 21 de ani care va reprezenta România la Miss Universe

Cine e Bianca Tirsin, tânăra de 21 de ani care va reprezenta România la Miss Universe
| Foto: libertatea.ro

Bianca Tirsin are 21 de și a câștigat titlul de Miss Universe România în 2020. 

Bianca Tirsin a câștigat trofeul Miss Universe România în luna decembrie a anului trecut. Această victorie îi permite să reprezinte România la competiţia mondială Miss Universe care va avea loc în America.

„Vreau să le mulţumesc familiei mele, prietenilor mei, organizaţiei Miss Universe România pentru onoarea de a deveni deţinătoarea titlului.

Îi mulţumesc dragii mele echipe, care mă ajută să mă dezvolt ca persoană în fiecare zi. Către toţi cei care mă susţin: vă mulţumesc că sunteţi atât de amabili şi aproape de mine încă din 2017. Vă iubesc!”, a scris Bianca pe contul personal de Instagram în luna decembrie a anului trecut.

Tânăra este din Arad, are 21 de ani și a câştigat până acum 13 concursuri de frumuseţe. Conform propriilor declarații, e studentă și deține deja propria afacere.

„Numele meu e Bianca Tirsin, am 21 de ani şi sunt din Arad. Sunt studentă la Facultatea de Management. De mică am fost o fire independentă, creativă, îndrăzneaţă, dar nu m-am gândit că la 16 ani o să îmi administrez propriul meu business.

Şi iată-mă astăzi că îmi administrez propriul magazin online de produse de îngrijire orală. Unul dintre lucrurile mele creative este de a edita clipuri pentru canalul meu de YouTube şi de a scrie articole pentru blog, iar când nu editez şi nu scriu, îmi place foarte mult să mă plimb cu motorul.

Un capitol de neuitat este scrierea istoriei pentru România, câştigând doi ani consecutiv două titluri internaţionale din top cinci la cele mai mari concursuri de frumuseţe din lume.

Pe lângă experienţa mea în cadrul concursurilor de frumuseţe, am cochetat şase ani în lumea modellingului, fiind reprezentată şi de agenţia Elite Models din Danemarca, unde am trăit trei ani, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza