Christian Sabbagh se retrage din televiziune! S-a aflat motivul pentru care pleacă de la Kanal D

Christian Sabbagh se retrage din televiziune! S-a aflat motivul pentru care pleacă de la Kanal D

După o lungă perioadă de activitate în lumea televiziunii, Christian Sabbagh aluat decizia de a părăsi Kanal D.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, jurnalistul Christian Sabbagh a anunțat că nu va mai fi prezentator al știrilor de la Kanal D. Vestea neașteptată a stârnit un val de reacții și susținere din partea fanilor și colegilor săi din industrie.

Christian Sabbagh a hotărât că momentul este propice pentru a acorda toată atenția și sprijinul necesar familiei sale în această perioadă dificilă.

Prin intermediul unui mesaj, prezentatorul de la Kanal D și-a împărtășit motivul pentru care se va retrage temporar din lumea televiziunii.

Prezentatorul TV a dezvăluit că fiul său, care a fost diagnosticat cu autism, urmează un tratament inovativ în Viena. Alegând să fie alături de copilul său pe durata acestei proceduri, Sabbagh a demonstrat că familia și sprijinul său sunt priorități absolute în viața sa.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care suferă de autism.

Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a scris Christian Sabbagh, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, potrivit cancan.ro

Comenteaza