Chinurile îndurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. ”Au fost momente cumplite”

Chinurile îndurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. ”Au fost momente cumplite”
| Foto: instagram/anamariaprodan

Cunoscuta impresară, Anamaria Prodan, a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

În urmă cu o săptămână, soția lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că nici ea nu a scăpat de infecția care se răspândește cu o viteză năucitoare. După puțin timp, vedeta a solicitat intervenția Ambulanței deoarece starea sa de sănătate se înrăutățise. După multe provocări și tensiuni, aceasta a oferit informații noi cu privire la starea sa de sănătate.

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce în urmă cu câteva zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Inițial, soția lui Reghecampf s-a simțit relativ bine, iar pe data de 26 noiembrie, starea sa de sănătate a evoluat negativ.

Potrivit playtech.ro, gentul de jucători a început să se simtă rău la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, acolo unde a avut o ședință cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Pentru că a făcut febră rapid, Anamaria Prodan s-a testat, rezultatul fiind pozitiv.

“A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ a transmis o cunoștință din anturajul său.

Comenteaza