Celebra actriță Ileana Stana Ionescu, uitată de toată lumea! Câte persoane au fost prezente la priveghi

Celebra actriță Ileana Stana Ionescu, uitată de toată lumea! Câte persoane au fost prezente la priveghi
| Foto: cancan.ro

Soțul regretatei actrițe Ileana Stana Ionescu a fost profund dezamăgit de numărul mic de persoane care au fost prezente la priveghiul defuntei sale soții.

După decesul Ileanei Stana Ionescu, Andrei Ionescu, cel care i-a fost alături actriței timp de mai bine de 5 decenii, este profund dezamăgit. Actorul a dezvăluit că la priveghiul soției sale au participat prea puține persoane și nu s-ar fi așteptat vreodată la asta.

Înmormântarea, inițial programată pentru marți, 2 iulie, a fost amânată din cauza absenței fiului acesteia din America, care nu a ajuns încă în țară.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic, oferind astfel ocazia apropiaților și admiratorilor săi să-și ia rămas-bun.

“Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat!

Nu știu când va avea loc înmormântarea, fiul nostru revine sâmbătă seară din America, atunci a găsit bilet de avion”, a mărturisit actorul Andrei Ionescu, potrivit cancan.ro.

Soțul Ilenei Stana Ionescu a declarat că nu cunoaște data exactă a înmormântării, ci că aceasta va avea loc după ce fiul lor va reveni în țară. Totuși, o persoană apropiată de regretata actriță a dezvăluit un detaliu surprinzător.

Ea a menționat că Ileana Stana Ionescu va fi, de fapt, incinerată. Astfel, soțul și fiul ei vor putea să-și ia rămas-bun într-un cadru intim.

“Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, luni, cel puțin așa am aflat de la membrii familiei. Firma de pompe funebre a ridicat deja sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, priveghiul s-a încheiat la ora 14.00.

Soțul și fiul ei nu vor să se afle că va fi incinerată, vor să fie singuri, acolo, la dureroasa despărțire”, a dezvăluit, pentru sursa citată anterior, una dintre cele mai bune prietene a familiei actriței.

Comenteaza