Ce salarii aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Acuzațiile curg la adresa Mirelei Retegan: „În trei ani, am lucrat pe bandă rulantă, nu am avut nicio zi liberă”

Ce salarii aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Acuzațiile curg la adresa Mirelei Retegan: „În trei ani, am lucrat pe bandă rulantă, nu am avut nicio zi liberă”
| Foto: ciao.ro

Un fost angajat de la Gaşca Zurli a făcut acuzaţii dure la adresa Mirelei Retagan, dezvăluind și câți bani câștigau el și colegii săi.

Silviu Ciobanu, un fost angajat al companiei, a rupt tăcerea şi a povestit cum a fost tratat de creatoarea celui mai iubit proiect de copii. Bărbatul a fost angajat iniţial ca paznic, dar în timp, spune acesta, a început să aibă tot mai multe sarcini.

În continuare, Silviu a dezvăluit şi ce salariu primea pentru tot ce făcea în companie. Bărbatul este dezamăgit de faptul că Mirela Retegan nu l-a apreciat niciodată şi îi i-a oferit în cei trei ani de muncă 1.000 de lei.

„Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str. Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul.

Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1.000 de ron!!!

Vreau să vă aduc la cunoștință că ați uitat următoarele: am făcut pe șoferul pentru toată lumea din Zurli, chiar și din exterior, șofer pentru fetița Zurli, șofer pentru diferite personaje (Pirat, Spiderman sau Batman), șofer curierat, șofer pentru familia dumneavoastră, șofer aprovizionare Zurli, încărcat descărcat singur diverse lucruri”, susţine Silviu Ciobanu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza