Ce s-a întâmplat între Bianca Giurcă și Alin Simoiu la Insula Iubirii... Ce a urmat după sărutul pasional

Ce s-a întâmplat între Bianca Giurcă și Alin Simoiu la Insula Iubirii... Ce a urmat după sărutul pasional

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat pasional în ediția din data de 19 august 2023 a emisiunii Insula Iubirii.

În ediția din această seară, cea cu numărul 18 din sezonul 7 Insula Iubirii, difuzată pe data de 19 august 2023, Bianca Giurcă s-a sarutat pasional cu Alin Simoiu. Cei doi nu au mai ținut cont de camerele de filmat și au făcut risipă de gesturi tandre.

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat în această seară, în emisiunea Insula Iubirii
În ediția din această seară, după ce s-au distrat la piscină, Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au închis în baie, și s-au sărutat.
 
„Pe la ora 11 a alergat în baie, după ce eu am intrat. A închis ușa”, a spus Alin Simoiu.

„Pupă-mă acum! Hai în casă! Doamne, nu pot să cred așa ceva! Ca să nu apară când mă pup cu tine în wc, mai bine apare așa”, i-a mai spus Bianca Giurcă.
 
Întrebat la testimonial dacă Bianca Giurcă s-a temut că va fi prinsă, Alina Simoiu a spus că nu, pentru că în acele momente se simțea foarte bine.

„Nu s-a temut pentru că în acele momente se simțea foarte bine. Situația s-a repetat la mai puțin de 10 minute. Sper să-i fi oferit Biancăi sărutul pasional de care nu a avut parte în relația cu Marius”, a mai mărturisit ispita masculină.

Zilele trecute, prin intermediul paginii de Instagram, Alin Simoiu a explicat faptul că și-a dorit doar să îi arate realitatea Biancăi Giurcă, asta pentru că, în opinia lui, ea nu s-a simțit iubită în relația cu Marius Moise. Ba mai mult, ispita crede că relația lor are mari lipsuri, iar faptul că Bianca Giurcă s-a apropiat mai mult de el arată că nu era împlinită.

„Mă bucur că mesajul meu a ajuns la voi. Mi-am dorit mult să ajut la dezvăluirea realității. Am vrut ca Bianca să vadă că există bărbați care o prețuiesc. Faptul că s-a îndrăgostit de mine arată că relația ei are lipsuri. Poate dacă ea se simțea împlinită, nu existau eu, a treia persoană. Responsabilitatea vieții îi aparține în totalitate. Mă bucur că acțiunile mele sunt interpretate cum trebuie și se observă că intenția mea a fost una bună, de a-mi face rolul și de a ajuta atât cât am putut și atât cât a ținut de mine”, a scris Alin Simoiu, pe Instagram, potrivit spynews.ro. 
 

 
 
 
 

Comenteaza