Ce i-a promis „Ion Șmecherul” lui Iancu Sterp, înainte să moară de comă alcoolică

Ce i-a promis „Ion Șmecherul” lui Iancu Sterp, înainte să moară de comă alcoolică
| Foto: ziareonline.ro

Membrii familiei Sterp au făcut un gest un gest lăudabil pentru Ion Șmecheru. Tinerii i-au construit o casă cu toate utilitățile.

„Ion Șmecherul” a ajuns cunoscut și îndrăgit de mii de români, după ce Iancu Sterp a anunțat că îl va ajuta să își construiască o casă nouă. Bărbatul carismatic a fost ajutat atât de familia Sterp, cât și de fani.Visul lui a devenit realitate, însă nu a apucat să se bucure pe deplin de el. Ion a intrat în comă alcoolică și a murit, iar vestea tristă a fost făcută în urmă cu puțin timp. 

Fanii erau obișnuiți cu aparițiile tot mai dese ale lui Ion în vlog-urile lui Iancu Sterp. În urmă cu șase luni, mezinul familiei i-a văzut o vizită bărbatului, pentru a vedea cum se simte, dar și în ce stare este căsuța.Revederea dintre cei doi a fost una plină de râsete și glume.

Ion: Sunt bine, sănătos, momentan. Muncesc, totul bine în continuare. Cât trăiesc, eu o să muncesc. Dacă s-a dărâmat casa, facem alta.

Iancu Sterp obișnuia să îl ducă pe Ion Șmecherul pe câmp, acolo unde îl lăsa să îi conducă mașina. Tânărul i-a făcut o propunere bărbatului, pe care el a acceptat-o.Dacă se lasă de băutură și se apucă de școala de șoferi, Iancu Sterp i-a promis că îi va lăsa mașina sa.

Iancu Sterp: Dacă o lași cu berea mai moale, faci școala de șoferi și mașina asta ți-o dau ție.

Ion: Da, domnul Iancu! Las băutura de tot! Câte-o bere merge, dar nu întotdeauna. Uite cum merge mașina cu Ion Șmecherul!

Cum arată casa lui „Ion Șmecherul”, bărbatul ajutat de frații Sterp

Iancu Sterp a rămas plăcut surprins să vadă că Ion a avut grijă ca noua lui casă să fie păstrată în condiții bune. Chiar dacă nu a fost finalizată, artistul a mărturisit că este pus pe treabă și vrea să fie gata cât mai repede.

„Trebuie doar să completăm pavajul aici în curte, pentru că nu s-a mai ocupat nimeni. Am avut și noi treburi. Arată foarte bine casa. Mai avem puțin de lucru la ea, ca să i-o dăm la cheie. N-am mai fost de două luni aici la casă la Ion, dar nici el nu a mai fost, a fost dincolo la el.

Arată bine casa. Trebuie să punem parchet și să aducem mobila. Dacă ne facem timp săptămâna viitoare, mai avem nevoie de trei zile de muncă”, a declarat Iancu Sterp, în timpul vlog-ului.

Mai mult decât atât, Ion Șmecherul i-a dat o veste neașteptată prietenului său la ultima lor vizită. Bărbatul i-a mărturisit că s-a despărțit de partenera lui, pe motiv că nu era destul de harnică.

„Nu era harnică, nu făcea nimic, nu spăla. Rămâneau aici gunoaie. Nimic, nici în casă. Mie îmi trebuie o femeie gospodină”, a recunoscut Ion Șmecherul.

Comenteaza