Câți bani ia Radu Vâlcan pentru emisiunea Insula Iubirii. Suma încasată este colosală

Câți bani ia Radu Vâlcan pentru emisiunea Insula Iubirii. Suma încasată este colosală

Insula Iubirii a debutat în anul 2015 pe micile ecrane, iar Radu Vâlcan este prezentatorul de la bun început.

În urmă cu trei ani, a început să circule informația potrivit căreia Radu Vâlcan ar încasa nu mai puțin de 10.000 de euro pentru un sezon la Insula Iubirii. Dat fiind faptul că atât prețurile, cât și salariile au crescut simțitor după pandemie, cu siguranță actorul are o remunerație mai mare cel puțin cu câteva mii de euro la momentul actual.

Oricare ar fi reala sa plată, mai mare sau nu de 10.000 de euro, actorul se declară mulțumit de colaborare și de rolul său în viețile concurenților, spunând:

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas”, a declarat prezentatorul TV, la un moment dat.

Bianca Giurcă și Marius Moise au rămas împreună, chiar dacă partenerul ei a căzut în capcană și a pus ochii pe ispita Oana. Cea de-a doua pereche, formată din Iulian Clonț și Cristina Rancov, a reușit să meargă mai departe pe același drum, chiar dacă tentațiile au fost mari. Cei doi nu s-au lăsat ispitiți și au trecut testul iubirii de pe insulă.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au întors și ei împreună. Mai mult de atât, înainte ca cei de la Antena 1 să difuzeze imaginile, ea s-a afișat cu iubitul pe Instagram, chiar dacă gestul său ar putea însemna încălcarea clauzelor de confidențialitate, potrivit cancan.ro.

Comenteaza