Câți bani a primit Babasha ca să cânte la concertul Coldplay din București! Nu vei crede posibil așa ceva: ”Cine crede...”

Câți bani a primit Babasha ca să cânte la concertul Coldplay din București! Nu vei crede posibil așa ceva: ”Cine crede...”
| Foto: spynews.ro

Babasha a răspuns la una dintre cele mai mari curiozități, dezvăluind câți bani a primit ca să cânte alături de ColdPlay pe scenă.

Prezența lui Babasha pe scenă la concertul Coldplay a stârnit o mulțime de controverse. A fost huiduit, apladat, iar mai apoi numele său a devenit subiect de dezbateri. Ei bine, o altă curiozitate a oamenilor a fost suma pe care Babasha a primit-o pentru prestația de la concert.

Invitația Coldplay pentru Babasha a fost o reală surpriză pentru el și s-a simțit onorat că i s-a propus să apară pe scenă alături de staruri mondiale. În ceea ce privește banii, însă, se pare că artistul nu a primit niciun leu pentru prestația lui.

Babasha a declarat că nu a fost plătit, nici nu a plătit bani pentru a cânta la concert, în favoarea altor artiști. Întreg spectacolul a fost un ONG, astfel că nu i s-au oferit bani pentru prestația lui. Babasha a decis să pună punct speculațiilor și să explice acest lucru. Chiar și așa, prezența la concert i-a adus multe beneficii pentru Babasha.

”Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert. În caz că nu știți, Coldplay... O mare parte din concert, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Așa știu. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt.

Nu a fost marketing. Asta vă jur cu mâna pe inimă. Mi se pare o mare prostie pentru cine crede așa ceva și pentru conspirațiile astea”, a declarat Babasha, potrivit spynews.ro.

Comenteaza