Cătălin Măruță, jigniri la adresa lui Jador: „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”

Cătălin Măruță, jigniri la adresa lui Jador: „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”
| Foto: wowbiz.ro

Cătălin Măruță a spus public ce părere a avut despre Jador înainte ca acesta să participe la Survivor România 2021.

Cătălin Măruță, moment de sinceritate! Celebrul prezentator TV a recunoscut, pe contul lui de Youtube, ce părere a avut despre Jador, în momentul în care l-a avut invitat în emisiunea lui.

Soțul Andrei a dezvăluit că la acel moment nu înțelegea de ce manelistul se comportă așa ciudat, însă acum Măruța spune că tot ce credea despre Jador s-a schimbat complet când l-a văzut la Survivor România 2021.

Cătălin s-a dat de gol și a mărturisit că atât el, cât și familia lui urmăresc Survivor România și au și preferați. Eva și David țin cu războinicii, nu cu faimoșii.

Cătălin nu a spus ce preferați are, însă a explicat că a devenit fanul lui Jador din momentul în care a observat ce determinare are cântărețul în competiția fenomen de la Kanal D.

” Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat. 

Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”,  a spus Cătălin Măruță, în podcastul cu Theo Rose.

De asemenea, Theo Rose este sigură că Jador are ceva al lui, iar din acest motiv publicul îl iubește nespus de mult. ” Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău. Eu am o piesă cu Jador”, a adăugat cântăreața, potrivit wowbiz.ro,

 

Comenteaza