Cât de mulți bani câștigă Andreea Bostănică într-o săptămână, pe TikTok. Suma este colosală

Cât de mulți bani câștigă Andreea Bostănică într-o săptămână, pe TikTok. Suma este colosală
| Foto: spynews

Andreea Bostănică face furori pe rețelele de socializare, câștigând astfel sume considerabile și cadouri scumpe.

O mulțime de videoclipuri ale Andreei Bostănică au făcut furori pe TikTok și au împărțit publicul în două tabere: cei care apreciază stilul de viață al influenceriței și cei care sunt de părere că este ”sponsorizată” de cineva.

Tânăra este convinsă că tot ce are a obținut după multă muncă, spunând că lucrează de la vârsta de 12 ani, de când a spus că a început să filmeze vloguri, să cânte, să danseze și să se lanseze în muzică.

Andreea Bostănică a spus că și-a dedicat întreaga copilărie carierei sale, astfel că acum este normal să se bucure de reușite.

Banii pe care îi câștigă pe TikTok nu sunt deloc puțini, suma săptămânală depășind venitul mediu anual al unui român. Andreea Bostănică a spus că a câștigat 2 milioane de puncte pe TikTok, reprezentând aproximativ 20.000 euro pe săptămână.

”Fetițele care se uită la mine, din contră, se motivează, cum eu mă uit la alte fete, băieți, care muncesc. Eu de exemplu cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram, am campanii. Din acești bani pentru care eu îi lucrez de la 12 ani, prietenii mei când aveau 12 ani de exemplu se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, editam singură, lansam piese.

Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit, vedeți câte puncte am, momentan am două milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta. În continuare nu îmi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși, nu îmi retrag absolut niciun cuvânt”, a spus Andreea Bostănică, pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Comenteaza