Cât de mari au crescut copiii Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană. Vedeta s-a fotografiat cu ei

Cât de mari au crescut copiii Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană. Vedeta s-a fotografiat cu ei

După separarea de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața în urmă cu puțin timp alături de George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu împreună cu soțul ei, George Restivan, se bucură de momente prețioase împreună în California, locul de unde provine partenerul ei de viață. Adriana Bahmuțeanu a postat o fotografie pe contul ei personal de Instagram alături de cei doi băieți ai ei , dar și băiețelul pe care George Restivan îl are dintr-o relație anterioară.

Adriana Bahmuțeanu a urmat cursuri de psihologie, care sunt acreditate, atât în România, cât și în SUA. Vedeta își dorește să-și deschidă un cabinet și să se axeze pe acest lucru în următoarea perioadă.

”E o întrebare grea (nr. dacă se mai implică în politică.). Știi cum e. Te bagi acolo, nu poți să faci nimic, ieși de acolo terfelit, râde lumea de tine. Mai bine ne vedem noi de treaba noastră.

Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac.

E păcat, am muncit până acum ca să ce? Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic.

Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza