Cât câștigă Ioana Grama din mediul online. Clujeanca a avut o cifră de afaceri exorbitantă anul trecut

Cât câștigă Ioana Grama din mediul online. Clujeanca a avut o cifră de afaceri exorbitantă anul trecut
| Foto: spynews

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară. Tânăra câștigă sume consistente din activitatea sa din mediul online.

Ioana Grama pare că a descoperit secretul în afaceri. Spunem asta pentru că influencerița are două firme pe care le deține și care au avut un profit cumulat de 2,73 de milioane de lei cumulat anul trecut. Chiar dacă totalul este mai mic decât cel din în 2021 cu 20%, influencerița a încasat o sumă la care alții doar visează în 2022.

Potrivit economica.net, Ioana Grama deține două agenții de publicitate care se ocupă cu crearea de conținut. Ioana Grama 92 Media și Ioana Istagrama, cele două societăți înființate de influenceriță, nu stau deloc rău la capitolul profit, chiar dacă cifra de afaceri a celor două firme este mai mică decât în 2021.

Profitul net cumulat ajunge la 1,18 milioane de lei anul trecut, iar în comparație cu acum doi ani, atunci când suma era cu 12% mai mare. Tot potrivit sursei citate mai sus, cele două firme au un singur angajat, mai exact Ioana Grama.

Viață personală

Ioana Grama nu are noroc doar în afaceri, ci și în dragoste. Dacă atunci când vine vorba de proiectele din mediul online nu ezită să împărtășească cu fanii detalii despre activitatea ei, lucrurile stau diferit în ceea ce privește viața personală. Influencerița a preferat să fie discretă atunci când s-a aflat că are un nou iubit.

Ioana Grama a ales să nu dezvăluie prea multe detalii despre relația cu milionarul, dar cert este un lucru, cei doi par că sunt mai fericiți ca niciodată împreună, așa că, vara aceasta, au plecat într-o vacanță exclusivistă, în Italia, potrivit spynews.ro.

Comenteaza