“Casa iubirii” își va desemna, duminica aceasta, câștigătorii celui de-al doilea sezon. Vezi cine a intrat în finală până acum

“Casa iubirii” își va desemna, duminica aceasta, câștigătorii celui de-al doilea sezon. Vezi cine a intrat în finală până acum

Duminică se vor desemna câștigătorii celui de al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”.

“Casa iubirii”, show-ul de succes de la Kanal D, își va desemna câștigătorii în Marea Finală ce va putea fi urmărită duminica aceasta, 14 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00.

Vor întra în cursa finală patru fete și patru băieți, însă doar doi concurenți, un băiat și o fată, vor fi aleși în urma votului fanilor, devenind astfel câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Aceștia își vor adjudeca premiul în bani, în valoare de 75.000 de lei fiecare, precum și recunoașterea publicului și trofeul care simbolizează reușita în cea mai frumoasă călătorie cu și despre dragoste.

„Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă invităm să o faceți în continuare”, a spus Andreea Mantea.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii va fi difuzat începând de luni, 15 ianuarie, ziua în care telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți intrați în “Casa iubirii”.

Reality show-ul va fi difuzat ca și până acum, de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, potrivit wowbiz.ro.

 


 

Comenteaza