Carmen Harra, previziuni despre Oana Roman în noul an: „Un om din politică”. Își reface viața?!

Carmen Harra, previziuni despre Oana Roman în noul an: „Un om din politică”. Își reface viața?!
| Foto: click

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare stabilită în America, a făcut o serie de predicții cu privire la noul an pentru Oana Roman.

Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu ani de zile, până acum câteva luni, când au decis să meargă pe drumuri separate. Ea se ocupă de creșterea Isei, fiica pe care o au împreună, iar el este deja implicat într-o altă relație. Oana, în schimb, a decis să nu pună prea repede bazele unei noi povești de iubire. 

Oficial cei doi s-au despărțit în septembrie 2023, după ce o bună perioadă s-au despărțit și s-au tot împăcat. La scurt timp, Marius s-a și mutat cu noua sa cucerire pe care o răsfață prin țări străine, în timp ce Oana Roman îl acuză că nu plătește pensia alimentară Isabelei. Divorțul a fost cu mare tam-tam, mai ales că Oana Roman a făcut publice mesaje de-ale lui Marius în care bărbatul se roagă de ea să se împace.

„Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el. Chiar dacă lucrurile par altfel. Divorțul este generat de ea, nu de el. Între ei este o relație de înțelegere, nu este neapărat o relație de mare iubire. Ei se înțeleg. Nu e o relație de suflete pereche, dar ei s-au completat întotdeauna foarte bine. Dacă ea a hotărât ca acest divorț să fie definitiv, blamându-l pe el, adevărul este undeva la mijloc.”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii.

Pe de altă parte, Carmen Harra le-a prezis celor doi vești importante în viața sentimentală și de familie! Clarvăzătoarea a spus că este posibil ca Elisei să mai facă un copil, în timp ce Oana ar putea începe în 2024 o relație cu un bărbat din politică.

„Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva în viitorul apropiat. Pentru ea, puțin mai greu, dar și la ea aduce pe altcineva în viața ei, care pare să fie un om din politică. S-ar putea să intre în viața ei în următoarele 8 luni sau un an.”, a mai dezvăluit Carmen Harra, potrivit click.ro.

Comenteaza