Carmen Harra întrevede o împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Așa va aduce în viața ei...”

Carmen Harra întrevede o împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Așa va aduce în viața ei...”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen Harra a vorbit despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

 

Anamaria Prodan a dezvăluit recent că a făcut pace cu fostul soț, împăcarea fiind importantă mai ales pentru copii.

Invitată la Online Story by Cornelia Ionescu, Carmen Harra a explicat cum o ajută acest gest pe sexy impresară și mai ales ce impact are în viața ei sentimentală. 

Totodată, ea spune că această împăcare este extrem de importantă pentru Anamaria Prodan și pentru că îi va deschide o nouă ușă.

Odată ce face pace cu trecutul și iartă, viața sexy impresarei se poate schimba și are șansa să găsească persoana ideală pe care și-o dorește, urmând să fie chiar și de 1.000 de ori mai bună  ca bărbatul pe care l-a lăsat în urmă.

Carmen Harra este de părere că această împăcare a fost extrem de benefică pentru sexy impresară. Vedeta reușește astfel să facă pace cu trecutul și se va putea îndrepta, cu pași mai mari, spre tot ceea ce îi rezervă viitorul.

Mai mult decât atât, gestul o poate ajută să încheie un capitol și chiar să găsească persoana specială pe care o tot caută. 

"A făcut foarte bine. Este o acțiunea karmică extrem de pozitivă, extrem de necesară și să o țină tot așa ca ea să aducă în viața ei omul acela ideal care va fi de 1.000 de ori mai bun decât cel pe care îl lasă în urmă", a explicat Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza