Care mai e viața lui Cristi din Banat, interpretul melodiei „ca o apă cristalină”. Cu ce se ocupă acesta în Spania: „Am o viață foarte activă”

Care mai e viața lui Cristi din Banat, interpretul melodiei „ca o apă cristalină”. Cu ce se ocupă acesta în Spania: „Am o viață foarte activă”
| Foto: kfetele.ro

Cristi din Banat este stabilit în Spania iar în prezent este singur și spune că este în căutarea unui partener de viață.

Din momentul în care a devenit faimos, la televizor sau în mediul online, toată lumea s-a întrebat cine este, de fapt, Cristi din Banat și ce ocupație are. Bărbatul s-a născut în Timișoara, însă de mai mult de 17 ani locuiește în Spania, acolo unde s-a mutat alături de femeia care i-a dat viață. În anul 2015, artistul a devenit celebru pentru melodia „Ca o apă cristalină”, însă stați să aflați cu ce se ocupă în prezent!

În prezent, Cristi din Banat este singur și este în căutare de partener de viață. De aproape 20 de ani a plecat din România și s-a mutat în Spania, împreună cu mama sa.

Așadar, în exclusivitate pentru o sursă de știri, Cristi din Banat a făcut mărturisiri despre faptul că, după ce a ales să dispară definitiv din luminile reflectoarelor, și-a mutat întreaga activitate pe rețelele de socializare. Astfel, în mediul online, Cristi din Banat și-a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori, care îi sunt alături în fiecare moment al vieții.

Artistul petrece ore bune în fața telefonului mobil și obișnuiește să se filmeze pentru admiratorii acestuia atunci când gătește, spre exemplu. Mulți români s-au întrebat de-a lungul timpului care este ocupația lui Cristi din Banat în Spania, și de unde are bani.

Cântărețul a dezvăluit că are un program deosebit de încărcat și că are venituri din multe surse, astfel că reușește să se descurce singur, fără ajutor financiar din partea nimănui. Totodată, Cristi din Banat reușește să aibă grijă de unul singur și de mama lui. Artistul a făcut mai multe filmulețe în care gătea pentru cea care i-a dat viață, îngrijind-o, fiind recunoscător pentru toate sacrificiile pe care și ea le-a făcut pentru el.

Totodată, Cristi din Banat promovează în mediul online diverse produse destinate îngrijirii, diferite băuturi, și mai mult decât atât, deține și o firmă de curățenie în Spania.

”Eu locuiesc aici de 17 ani, cu mama mea. Mă ocup foarte mult de bucătărie și de gătit, de curățenie. Acum sunt în renovare, cu apartamentul... Eu sunt ocupat, am o viață foarte activă, am și eu o mică afacere, lucrez într-o firmă de curățenie, firma este a mea, sunt autonom, adică... pe cont propriu. Fac și acasă foarte multe lucruri. Mă cheamă domnii încolo, încoace, firmele astea cu care lucrez. Mai fac și LIVE-urile pe rețelele de socializare, pentru un câștig, ca fiecare”, a mai povestit Cristi din Banat.

Comenteaza