Care este cel mai mare regret al lui Bogdan, concurent la Insula Iubirii: „Nu aveam nimic care să...”

Care este cel mai mare regret al lui Bogdan, concurent la Insula Iubirii: „Nu aveam nimic care să...”

Bogdan Cîrlan, unul dintre concurenții acestui sezon al emisiunii Casa Iubirii a vorbit despre cele mai mari regrete ale sale.

Bogdan Cîrlan a povestit într-un moment de sinceritate de la Insula Iubirii că are un singur mare regret. Acesta spune că ar fi trebuit să se mute în Italia atunci când Claudia Florescu l-a rugat.

Concurentul spunea că trebuia să se mute de la început cu Claudia în Italia. El spune că ar fi scutit-o de foarte multă suferință pe iubita lui, care a avut multe căderi nervoase și depresie când a venit în țară.

„Își dorește să plece în Italia, împreună sau separat. Mi-a spus și la ultima ceremonie. Mi-a spus și înainte. Poate că cel mai mare regret al meu este că nu am făcut pasul de la început, să mă mut eu acolo, pentru că dacă mă mutam eu acolo, cu siguranță, nu mai avea căderile și depresiile pe care le-a avut atunci când a venit în țară”, a spus Bogdan Cîrlan.

Acum, Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii spune că ar fi pregătit în orice moment să plece cu Claudia Florescu dacă aceasta mai vrea. Mai mult, el spune că nu avea nici atunci ceva care să-l țină în țară, dar nici acum.

„Și puteam să vin eu sau să rămân în țară, să dau de permis, să învăț limba și să pot să îmi găsesc un job. 

Sunt pregătit să plec oricând, în orice secundă, dacă îmi spune să plecăm în Italia. Eram pregătit și atunci. Nu aveam nimic care să mă țină”, a mai spus concurentul, potrivit fanatik.ro. 

Comenteaza