Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro, a ajuns la psihiatrie

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro, a ajuns la psihiatrie

 Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a trecut prin momente grele când a fost internată la psihiatrie.

Bianca Pop a devenit cunoscută publicului după ce a participat la Insula Iubirii. Oamenii au fost din ce în ce mai curioşi să afle detalii despre viaţa brunetei, astfel tânăra i-a ţinut la curent pe aceştia cu activităţile sale. După ce o bună perioadă a dispărut din lumina reflectoarelor, tânăra a făcut recent declaraţii şocante dintr-un spital de spihiatrie. Mai mult, aceasta a publicat şi primele imagini cu ea în mediul online.

Bianca Pop este de nerecunoscut! Dacă până acum fosta ispită de la Insula Iubirii uimea cu apariţiile sale impecabile atât în public, cât şi pe micile ecrane, seara trecută aceasta s-a filmat în ipostaze şocante.

Frumoasa brunetă a transmis pe contul ei personal de Instagram că se află internată la un spital de psihiatrie, însă fără voia ei. Aceasta şi-a acuzat fratele de abuz, dar şi mama că ar fi lăsat-o pe mâna medicilor fără voia ei. De asemenea, Bianca Pop le-a arătat fanilor şi câteva imagini din interiorul salonului.

Bruneta este vizibil afectată de ceea ce trăieşte în aceste momente, a slăbit extrem de mult în ultima vreme, iar starea sa nu este una deloc bună, după cum le-a povestit chiar ea fanilor.

Fosta ispită de la Insula Iubirii a făcut un apel disperat către fanii săi, ba chiar a ameninţat că va recurge la un gest extrem dacă nu este scoasă din spital.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat Bianca Pop, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza