Avocata lui Florin Salam face primele declarații! De ce a ajuns „regele manelelor” în spatele gratiilor: „Lucrurile nu stau chiar așa”

Avocata lui Florin Salam face primele declarații! De ce a ajuns „regele manelelor” în spatele gratiilor: „Lucrurile nu stau chiar așa”

Avocata lui Florin Salam a făcut primele declarații cu privire la faptul că manelistul a ajuns în spatele gratiilor!

La scurt timp după ce Florin Salam a fost săltată de polițiști și băgat în arest, avocata lui a făcut primele declarații despre ce se întâmplă cu „Regele Manelelor” în aceste momente. Sunt sau nu adevărate acuzațiile care îi sunt aduse acestuia și cum se va rezolva întregul caz?

La primele ore ale dimineții, mai mulți polițiști s-au deplasat la domiciliul lui Florin Salam pentru o percheziție domiciliară după ce numele manelistului a apărut în trei dosare de înșelăciune.

„Regele manelelor” este acuzat de trei persoane că a încasat avansuri de mii de euro și nu s-a mai prezentat la evenimentele lor, dar nici nu le-a înapoiat sumele pe care le-a primit.  

Potrivit Spynews.ro, manelistul a fost arestat preventiv pentru următoarele 24 de ore, iar avocata sa s-a deplasat imediat la secția de poliție pentru a-i veni în ajutorul clientului său. Beatrice Comănicescu nu a vrut să ofere prea multe detalii despre situația lui Florin Salam, însă este convinsă că se va face dreptate în dosar și cântărețul va ieși triumfător, căci, susține ea, este nevinovat! 

„Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot! Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet! Nu mai doresc să comentez în acest moment. El nu s-a apărat, că nu a dat declarație! Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”,

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam s-a deplasat și ea imediat la secția de poliție pentru a-i fi alături partenerului său de viață în aceste momente grele. Pentru manelist nu este primul incident de acest gen având în vedere că, în urmă cu câteva săptămâni, a mai fost acuzat de înșelăciune de niște miri din Târgoviște, dar și de agresiune fizică după ce o tânără l-a acuzat că ar fi bătutu-o după ce au întreținut relații intime, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza