Armin Nicoară și Claudia Puican se despart! De ce își părăsește artistul soția: „Fiecare să facă ce vrea…”

Armin Nicoară și Claudia Puican se despart! De ce își părăsește artistul soția: „Fiecare să facă ce vrea…”

 Armin Nicoară și Claudia Puican „se despart” în ianuarie pentru o cântare.

Cei doi simpatici au povestit cum stă treaba la ei acasă și cât de bine se înțelege Claudia Puican cu soacra ei. Dacă Armin Nicoară mai calcă strâmb și cum îi acceptă frumoasa lui soție scăpările, se pare că totuși armonia plutește încă în aer.

Armin Nicoară: Am fost la Roma, am petrecut 3 zile cu românii noștri din diaspora, am avut în fiecare zi cântare, de vineri până duminică, 400-500 de persoane în fiecare zi, a fost sold-out în fiecare zi.

Armin Nicoară: Da, se pare că da! Facem asta de 3-4 ani de zile, de când am început și eu în muzică și avem sold-out de fiecare dată când mergem în străinătate. Pentru noi este o bucurie foarte mare pentru că suntem la început de drum, suntem artiști tineri în comparativ cu artiștii mari, ei sunt generația de aur. Binențeles că acum este lângă noi și tatăl nostru, Petrică Nicoară, și fratele nostru, Armando Nicoară, care se ocupă de noi.

Claudia Puican: Tocmai de aceea câteodată mai apar neînțelegeri când mie nu îmi convine ceva.

Armin Nicoară: Și bărbatul trebuie să îndure, și vă spun chiar azi dimineța când am terminat evenimentul, ne-am certat, și am rugat-o, “Te rog, să nu începi cu cearta, pentru că îți va merge toată ziua cu ceartă”. Tot timpul încerc ca vibe-ul să fie bun, pozitiv, să fie mai bucuroasă, pentru că suntem mult timp plecați de acasă și atunci, clar, ne certăm, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza