Angela Rusu a născut! Starea ei de sănătate nu este tocmai bună: ”De două luni am insomnii„

Angela Rusu a născut! Starea ei de sănătate nu este tocmai bună: ”De două luni am insomnii„
| Foto: cancan.ro

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară.

Fără să stea mult pe gânduri, vedeta a și postat primele imagini cu bebelușul, în timp ce îl ține în brațe și îl sărută. Cea de-a treia fiică a sa a venit pe lume printr-o operație de cezariană, deoarece medicii nu i-au permis să nască natural la vârsta aceasta.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital.

Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a declarat Angela Rusu pentru Click!, înaintea nașterii.

”Miracolul si minunea noastră. Dumnezeu lucrează prin OAMENI.”, este primul mesaj pe care l-a postat pe Facebook, când a încărcat videoclipul.

Larisa, fiica cea mare a Angelei Rusu, a devenit mămică pentru prima dată. Tânara de 25 de ani a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar Angela a postat imediat o fotografie pe rețelele de socializare cu prima sa nepoată.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ. Te iubim mult de tot, ALICE.”, a scris Angela Rusu pe Instagram, potrivit cancan.ro

Comenteaza