Salvat de moarte de o pereche de căști. Cum a evitat un tânăr gamer o catastrofă

Salvat de moarte de o pereche de căști. Cum a evitat un tânăr gamer o catastrofă
| Foto: u/Enough_Dance_956 (Gonzo)/Reddit.com

Unui adolescent i-a trecut glonțul pe la ureche la propriu. Acesta a fost salvat de perechea de căști purtată în timp ce se juca, care a atenuat impactul unui glonț, iar bucata de plumb a ricoșat direct în patul adolescentului.

Un tânăr de 18 ani din California (SUA) a postat pe Reddit, o poveste extrem de interesantă. Acesta stătea liniștit la birou și se juca, când un glonț rătăcit i-a intrat în cameră prin geam, a ricoșat din perechea de căști de pe cap și a sfârșit pe pat. Tânărul le-a mulțumit mai apoi celor de la Razer pentru calitatea construcției, care se prea poate să-i fi salvat viața, potrivit zonait.ro.

„Glonțul a trecut prin geam, în căști, a ricoșat din perete și a aterizat pe pat. Dacă nu erau căștile de calitate, aș fi fost un copil de 18 ani mort”, a scris tânărul american pe Reddit.

Salvat de la moarte de o pereche de căști. Cum a evitat un tânăr gamer o catastrofă

Căștile cu pricina sunt Razer Kraken, o pereche extrem de populară printre pasionații de jocuri. În fotografiile postate de protagonistul acestei povești, putem vedea locul impactului, cât și gaura din geam și glonțul care zace pe pat. Cei care au comentat pe Reddit, au decis că este vorba despre un glonț de 9 mm.

Comenteaza