5 ceaiuri pe care să le bei neapărat dacă ești balonat. Te vor ajuta și să slăbești

5 ceaiuri pe care să le bei neapărat dacă ești balonat. Te vor ajuta și să slăbești

Balonarea este o problemă cu care toată lumea de confruntă și care creează mult discofort, motiv pentru care îți prezentăm 5 ceaiuri care te vor ajuta.

Ceaiul de mușețel
Acest ceai este unul dintre cele mai sănătoase dintre toate. Dincolo de alte beneficii uriașe pentru organism, acesta elimină balonarea în timp scurt, astfel că este alegerea ideală dacă ai o zi importantă.

Ceaiul de pelin
Chiar dacă nu este foarte cunoscut și consumat, ceaiul de pelin est foarte reomandat de toți specialiștii în nutriție. Acesta elimină balonarea și rezolvă problemele digestive, astfel că este recomandat să fie consumat cât mai des.

Ceaiul de mentă
Este unul dintre ele mai consumate ceaiuri, iar când vine vorba despre sănătate, este primul la care ne ducem cu gândul. Printre altele, ceaiul de mentă remediază și balonarea și ajută la buna funcționare a organelor.

Ceaiul de fenicul
Acesta este un alt ceai mai rar consumat în țara noastră, însă este delicios și foarte benefic pentru organism. Este recomandat și pentru persoanele balonate, astfel că nu trebuie să îl treci cu vederea dacă aia ceastă problemă.

Ceaiul de scorțișoară
Un alt ceai pe care trebuie să îl adaugi în alimentația ta este ceaiul de scorțișoară. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru organism, iar sub formă de ceai devine un remediu natural pentru balonare și probleme digestive.

sursa info: spynews.ro.

Comenteaza