Style alert: programarea la salon poate fi mai rapid efectuată prin Stailer!

Style alert: programarea la salon poate fi mai rapid efectuată prin Stailer!

Timpul nu ne ajunge pentru toate câte ne-am dori să facem în decursul unei zile. Timpul este însă resursă importantă pentru toată lumea. Eficientizați modul în care vă organizați ziua și când trebuie să planificați vizita la salonul de înfrumusețare nu uitați de Stailer. Este tichet gratuit către un mod mai plăcut și mai rapid de a vă programa.

Stailer sau cum să fiți mereu aranjați, cu puțin efort

Nu sunteți mari fani ai mersului la salon, însă unele aspecte vă fac dependenți de vizita la stilist. Întreținere de barbă, stilizare sprâncene și mai ales tunsul fac parte din lista de servicii de interes pentru orice bărbat. Iar când aveți nevoie de acestea, platforma www.stailer.ro vine cu o soluție. Pe scurt, este digitalizarea programărilor, ceea ce lipsea în acest domeniu.

Dacă nu ați mai încercat până acum acest mod de a vă programa, veți descoperi că este chiar mai simplu decât pare. Vorbim despre acces la o listă generoasă de saloane de infrumusetare din București, Iași, Timișoara, Cluj sau Oradea. Acestea vin cu detalii de interes și prezintă pentru doritori informații cheie care să eficientizeze programarea.

  • Aflați în timp real la ce salon din orașele menționate aveți loc liber în data dorită și la ora dorită.
  • Aflați cât ar dura programarea în cauză.
  • Aflați costurile.
  • Fotografii relevante cu interiorul salonului sau cu rezultate ale stiliștilor.
  • Aflați ce părere au clienții care au încercat serviciile în acea locație.

Totul la un click distanță și efectiv la îndemâna oricui. Dacă mai era nevoie ca online-ul să ne demonstreze câte avantaje sunt dacă alegem metoda online, iată că acum avem încă o dovadă în acest sens.

De ce Stailer?

Pentru că este o platformă cu larg acces, gratuită pentru publicul larg. Poate fi creat un cont aici pentru a avea și alte beneficii, cum ar fi și posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare făcută. Totuși, nu sunteți obligați să faceți asta, platforma poate fi folosită și fără să aveți cont.

Pentru că în același loc sunt ușor de găsit mai toate serviciile de interes la un salon, de la aranjat barbati in Bucuresti sau alte orașe, până la serviciile de masaj, tuns, pensat etc.

Pentru că totul se întâmplă rapid. Dacă până acum luați pulsul pieței, căutați recomandări și pierdeți timp sunând de la un salon la altul, acum totul este mai simplu și mai rapid.

Pentru că nu sunt necesare și alte confirmări, deci efort minim.

Dar mai ales pentru că vă puteți programa oricând. Indiferent că sunteți în pauza de cafea, pauza de masă, de vorbă cu amicii, în parc sau noaptea în pat, atunci când vă aduceți aminte că aveți nevoie de o programare la salon stailer.ro permite instant, în timp real o programare. Sau mai multe, repetate lună de lună de ce nu. Oricâte sunt necesare, fără să fiți taxați.

Despre cum vă puteți bucura de timp altfel, fără ca mici necesități precum programarea la salon să nu fie o povară, descoperiți prin stailer.ro.

Contact: support@stailer.ro 

Etichete
Comenteaza