Răzvan Prișcă: PNL continuă reforma și proiectele începute la Ministerul Educației

Răzvan Prișcă: PNL continuă reforma și proiectele începute la Ministerul Educației

Partidul Național Liberal continuă reforma necesară sistemului de învățământ, susține deputatul lieral de Prahova, Răzvan Prișcă.

Reforma, propusă de ministrul PNL Ligia Deca, este construită in jurul a trei piloni esențiali și anume: investiții, prioritizarea zonelor defavorizate la alocarea bugetară și un plan coerent care vizează succesul pe întreg parcursul educațional.

“Ministrul Ligia Deca militează constant pentru redarea respectului cuvenit profesiei de dascăl. Mai mult decât atât, planul de investiții în infrastructura educațională propus de Ministerul Educatiei va reduce discrepanțele existente în prezent între unitățile de învățământ din mediul urban și cele existente în mediul rural. Dovada clară a angajamentului asumat pentru îndeplinirea acestui deziderat este reprezentat de alocarea financiară de peste 3 miliarde de euro de care au beneficiat până în prezent unitățile de învățământ - fonduri provenind atât din bugetul de stat, cât și din fonduri europene din PNRR”, a declarat Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova.

Comenteaza