O tânără a ars de vie în mașină! Georgiana a încercat să se sinucidă de șapte ori anul acesta

O tânără a ars de vie în mașină! Georgiana a încercat să se sinucidă de șapte ori anul acesta

O tânără de 30 de ani a avut un accident înfiorător pe DN 2A, județul Ialomița. Femeiea, pe nume Georgiana, a murit arsă de vie.
  

Tragedia a avut loc seara trecută, pe DN 2A, la intrare în localitatea Andrășești, județul Ialomița. Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 21:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia fiind solicitați să intervină la un accident rutier.

O tânără a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, iar autoturismul a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac şi a luat foc. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare, un SMURD, și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița.

Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar şoferiţa nu a avut nicio şansă de supraviețuire. Salvatorii au găsit-o pe Georgiana carbonizată, în interiorul autoturismului.

Tânăra de 30 de ani era singură în maşină şi a rămas încarcerată.

În urma accidentului, traficul a fost complet blocat aproape două ore pe DN2A.

Poliţiştii fac în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. Potrivit unor surse din anchetă, în decursul acestui an, fata ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de șapte ori, potrivit observatrnews.ro.

Comenteaza