Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați după CRIMA oribilă de la Padina, au fost eliberați

Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați după CRIMA oribilă de la Padina, au fost eliberați

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, arestați preventiv pentru omor după ce, au fost eliberați, luni.

Frații Laurențiu, Louis Justin și Armando George Marin au fost arestați preventiv, în ianuarie, după ce l-au omorât cu macetele, la o petrecere organizată într-un restaurant din Padina, pe unul dintre apropiații liderului interlop Florin Ghinea, zis Ghenosu.

Scandalul a izbucnit după ce băieții vrăjitoarei Sidonia și ai liderului interlop Fabian ar fi jignit-o pe soția bărbatului respectiv, pe motiv că femeia dansa pe masă. Soțul acesteia i-ar fi lovit, iar cei trei tineri, din răzbunare, ar fi mers la mașină, de unde ar fi revenit înarmați cu macete și l-au măcelărit. Ulterior, tinerii au fugit la cabana „Cuibul cu dor” aflată în apropiere, de unde au fost ridicați de către polițiști.

 
După ce au fost acuzați de omor, băieții vrăjitoarei Sidonia au invocat legitima apărare, însă magistrații au considerat că nu a putut fi vorba despre așa ceva, mai ales că la dosar au fost depuse imagini explicite surprinse de camerele de supraveghere.

Totuși, luni, judecătorii Curții de Apel Ploiești au decis că cei trei frați nu constituie un pericol suficiente de mare pentru societate și pot fi eliberați din detenție și plasați în arest la domiciliu, potrivit gândul.ro.

Comenteaza