Tragedie fără margini în Spania. O româncă a murit după ce s-a aruncat de la etaj. Fiica ei a văzut totul

Tragedie fără margini în Spania. O româncă a murit după ce s-a aruncat de la etaj. Fiica ei a văzut totul
| Foto: spynews.ro

Un caz șocant a avut loc în Spania, după ce o româncă s-a aruncat de la etaj. Fiica acesteia, ar fi fost martoră la gestul ei.

Sâmbătă, o femeie din Maramureș în vârstă de 32 de ani a recurs la un gest extrem în fața fiicei ei. Românca era stabilită în Spania de 15 ani, iar potrivit primelor informații, își creștea singură cei doi copii, băiatul de opt ani și fata de 12 ani, care ar fi încercat să o salveze, atunci când s-a aruncat de la etajul doi al blocului.

Sâmbătă seară, într-o comună din provincia La Rioja s-a dat alarma, după ce românca s-a aruncat de la etaj, sub ochii fiicei. Primele informații mai arată că înainte să recurgă la gestul extrem, ar fi purtat o conversație la telefon cu cineva. Anchetatorii i-au ridicat telefonul, pentru a stabili despre cine este vorba și dacă are vreo legătură cu cele întâmplate.

Acum, anchetatorii urmează să pună cap la cap bucăți de informație. Românca era divorțată și își creștea singură cei doi copii. Mai există informații potrivit cărora ar fi suferit de depresie. Conform autorităților din Spania, făcea parte dintr-un sistem de protecție pentru victimele violenței domestice.

Băiatul și fiica ei au ajuns în grija autorităților sociale din Spania până cineva din familia femeii va cere să aibă grijă de copiii ei. Fratele ei a plecat încă de ieri din Baia Mare în Spania pentru a se ocupa de repatriere, potrivit spynews.ro.

Comenteaza