Lumea fotbalului, în doliu! Un tânăr jucător, de 31 de ani, s-a prăbușit pe gazon și a murit

Lumea fotbalului, în doliu! Un tânăr jucător, de 31 de ani, s-a prăbușit pe gazon și a murit
| Foto: spynews

Fotbalistul egiptean Ahmed Refaat a murit sâmbătă, la doar 31 de ani, după ce s-a prăbușit brusc pe gazon.

Potrivit informațiilor din presa internațională, Ahmed Refaat ar fi suferit o criză de sănătate în timpul unui meci de campionat cu Ittihad din Alexandria, pe data de 11 martie. El a suferit un stop cardiac, dar a primit îngrijiri medicale pe teren înainte de a-și pierde cunoștința timp de mai multe zile.

Atacantul a fost spitalizat în Alexandria înainte de a fi transferat la Cairo, pe data de 25 martie, pentru tratament suplimentar. El a fost externat pe 11 aprilie, dar a continuat să primească tratament și să folosească un stimulator cardiac.

Ultima apariție publică a fotbalistului egiptean a fost la MBC Masr 2 pe 23 iunie. Cauza decesului său nu a fost dezvăluită oficial, dar se crede că este legată de complicațiile cardiace pe care le-a suferit la începutul acestui an.

Ahmed Refaat s-a alăturat Future FC de la rivalii Masry în octombrie 2021, marcând nouă goluri în 29 de apariții în sezonul trecut.

Fostul jucător de la Zamalek și Enppi și-a făcut debutul cu echipa națională de fotbal seniori a Egiptului în 2021 și a jucat cinci meciuri cu Faraonii, potrivit spynews.ro.

Comenteaza