Experiență paranormală! O femeie spune că a fost răpită de extratereștrii: „Am avut vânătăi pe față”

Experiență paranormală! O femeie spune că a fost răpită de extratereștrii: „Am avut vânătăi pe față”

O femeie de 50 de ani din Marea Britanie susține că a fost răpită de extratereștrii de 52 de ori. 

Paula Smith are și „vânătăi triunghiulare” cu care poate dovedi asta, susține ea.

Paula Smith povestește că prima ei experiență extraterestră s-a întâmplat când era mică, iar de atunci a fost răpită de peste 50 de ori.

Femeia a împărtășit imagini cu vânătăile de pe corp rămase în urma unei răpiri, relatează Daily Star.

De asemenea, Paula a desenat un extraterestru argintiu pentru a ne arăta cum arată.

„Am experimentat 52 de incidente paranormale. Nu poți să-și dai seama când se va întâmpla, nu există niciun avertisment, pur și simplu se întâmplă. Tot ce poți să faci este să mergi mai departe, pentru că altfel o să înnebunești”, a povestit ea.

Totodată, femeia pretinde că în timp ce se afla în interiorul unei navei, extratereștrii i-au arătat „o tehnologie nemaivăzută”.

„Mi-au arătat imagini cu peisaje frumoase și un râu cristalin care s-a înnegrit. Cerul albastru a devenit sângeriu și atunci am relizat că este de fapt, distrugerea Pământului prin lăcomia omului.”, povestește femeia.

Paula, care lucrează în sectorul transporturilor, susține că după fiecare călătorie se întorcea acasă cu vânătăi triunghiulare pe față și urme de degete pe braț.

„Prima dată când am văzut un OZN a fost în 1982. Eram în pădure și era o liniște absolută. Din întuneric am văzut ceva de forma unui bumerang, care avea ca un braț. Fiecare asemenea braț avea câte o lumină la capăt, erau albastre, verde și alte culori pe care nu mi le mai amintesc. Semăna cu elicea unui avion. Avea o lungime și o lățime de aproximativ 30 de metri, și se rotea încet în sensul acelor de ceasornic. Îmi amintesc că încercam să fug, dar parcă eram în nisipuri mișcătoare, m-am prăbușit și mi-am pierdut cunoștința. Familia mea a spus că am lipsit patru ore, dar eu nu-mi amintesc nimic din acest interval” a relatat Paula.

„De atunci, experiențele nu s-au oprit. Am fost luat de la fereastra dormitorului meu și din pat. Nu am spus nimănui până acum pentru că oamenii ar crede că sunt nebună. Dar sunt mii, dacă nu milioane de oameni ca mine, care au experiențe similare”, adaugă femeia, potrivit alephnews.ro.

Comenteaza