Doliu în lumea fotbalului! Un mare portar, îndrăgit de multă lume, a murit la 26 de ani

Doliu în lumea fotbalului! Un mare portar, îndrăgit de multă lume, a murit la 26 de ani
| Foto: spynews.ro

Lumea fotbalului este în doliu, după ce un portar din Muntenegru s-a stins din viață la 26 de ani.

Lumea fotbalului este în doliu după ce Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului și al echipei Millwall din liga secundă engleză, a murit brusc la vârsta de doar 26 de ani, a anunțat clubul într-un comunicat oficial citat de EFE și Agerpres.

Federația de fotbal din Muntenegru a confirmat că Sarkic a fost găsit fără viață în apartamentul său din Budva sâmbătă dimineața, într-un incident tragic care a șocat întreaga comunitate fotbalistică.

Născut în Anglia, dar reprezentând cu mândrie Muntenegru pe terenul de joc, Sarkic a jucat ultimul său meci pentru națională pe 5 iunie în fața Belgiei, meci încheiat cu scorul de 0-2 în favoarea belgienilor, conform BBC.

Tânărul portar a fost adus la Millwall în vara trecută de la Wolverhampton Wanderers și a apărat poarta echipei în 33 de meciuri în sezonul recent încheiat. Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, continuă să activeze în fotbal ca mijlocaș ofensiv la echipa FC Decic din Muntenegru.

Mark James, compozitorul genial care a dat viață unor hituri memorabile precum „Suspicious Minds” și „Hooked On A Feeling”, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, pe 8 iunie 2024, la domiciliul său din Nashville, potrivit spynews.ro.

Comenteaza