Caz șocant! Un fotbalist celebru a rămas paralizat după o ieșire cu prietenii

Caz șocant! Un fotbalist celebru a rămas paralizat după o ieșire cu prietenii

Un fost jucător de la academia clubului Arsenal Londra a rămas tetraplegic, din cauză că cineva i-a pus droguri în băutură.

Daniel Cain era un fotbalist în formă și sănătos tun, dar după o noapte petrecută în oraș cu prietenii, tânărul de 23 de ani a suferit un stop cardio-respirator, care i-a privat creierul de oxigen, scrie The Indepenent.

În timpul ieșirii în oraș, pe 9 iunie 2020, prietenii lui Daniel au observat că pielea acestuia avea o „culoare ciudată” și nu se trezea, așa că au încercat să îi facă resuscitare cardio-respiratorie în timp ce a fost chemată și o ambulanță.

„Când am aflat, mi s-a activat imediat instinctul de mamă”, a declarat mama sa, Tracey Cain, pentru The Independent. „L-am sunat pe tatăl său, care era la serviciu, iar sora lui s-a întors din Essex. În jurul orei 3-4 dimineața au încercat să ne pregătească, spunându-ne că nu se va trezi, dar eu am spus să mai încercăm. Nu aveam de gând să accept că nu-și va reveni. A fost înconjurat de o mulțime de oameni în acea noapte în care s-au întâmplat foarte multe. Credem că a fost drogat”, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza