ANUNȚ IMPORTANT! Ce trebuie să facă românii care au polițe RCA la Euroins?!

ANUNȚ IMPORTANT! Ce trebuie să facă românii care au polițe RCA la Euroins?!
| Foto: wowbiz.ro

Mii de români au încheiat asigurările RCA la Euroins, compania ce a intrat în insolvență.

În acest caz, specialiștii explică în mod clar ce trebuie să facă șoferii și mai ales la ce lucruri trebuie să se gândească când decid să își denunțe sau să își păstreze polițele.

Falimentul Euroins aduce o serie de probleme în rândul șoferilor, dar și în piața asigurărilor RCA. Pe de-o parte, șoferii au o serie de mijloace la care pot apela ca să rezolve problemele, însă prețurile la polițele de asigurare s-ar putea să le dea mari bătăi de cap conducătorilor auto.

Pentru moment însă, se ia în calcul înghețarea prețurilor la RCA, decizie care ar putea să conducă însă la o explozie a prețurilor de mai târziu sau chiar la falimentul și mai multor companii de pe piață.

Jurnaliștii Wowbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis pentru a vedea ce pot face oamenii, din punct de vedere legal, dacă au polițe de asigurare la Euroins.

"Românii au toate motivele să se teamă. Avem două mari probleme când vine vorba de orice fel de faliment(...) Ce fac oamenii care au în continuare asigurări la Euroins?! Ei le pot denunța, pentru că acestea sunt niște contracte de asigurare și pot fi denunțate.

Își pot recupera banii de la Fondul de Garantare și evident se pot muta la un alt asigurator din piață, în așa fel în cât să aibă niște asigurări demne de a nu le aduce niște prejudicii mai târziu", a explicat el.

Etichete
Comenteaza