Zodiile care se vor despărți de persoana iubită în luna septembrie

Zodiile care se vor despărți de persoana iubită în luna septembrie

Luna septembrie vine cu vești nu tocmai bune pentru unii nativi din zodiac care se vor despărți de persoana iubită.

Gemeni

Printre nativii care nu vor avea noroc în dragoste se numără Gemenii. Acești nativi se vor certa cu persoana iubită și se poate să pară că tratează cu superficialitate problemele în cuplu sau că inclusiv acele situații care sunt mai importante le consideră o glumă. Acest comportament poate să deranjeze partenerul, mai ales dacă Gemenii obișnuiesc să aibă o astfel de abordare la nesfârșit. La fel de posibil este ca vechi tensiuni să revină în cuplu sau o anumită problemă care nu a fost discutată la momentul respectiv să creeze discuții în contradictoriu.

Leu

Nici Leii nu o duc mai bine pe plan sentimental, mai ales cei care au trecut deja printr-o separare și au tot încercat să revină la sentimente mai bune. Acești nativi sunt orgolioși și chiar dacă spun că iartă, nu vor uita situațiile neplăcute în care au fost puși de persoana iubită. De altfel, Leii pot să fie mult mai impulsivi decât sunt de obicei și pot să spună lucrurile într-o manieră care nu va fi deloc pe placul partenerului.

Scorpion

Probleme pe plan sentimental au și Scorpionii. Acești nativi vor ajunge la despărțire când se așteaptă mai puțin și în ciuda eforturilor, Scorpionii nu își vor putea convinge partenerul să se gândească la împăcare. Este posibil ca acești nativi să afle că o persoană cu care nu sunt în relații bune a influențat decizia partenerului de a se separa, lucru care îi va afecta pe Scorpioni.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza