Zodia lovită de greșelile trecutului în luna ianuarie. Vor avea parte doar de întâmplări nefericite

Zodia lovită de greșelile trecutului în luna ianuarie. Vor avea parte doar de întâmplări nefericite

Horoscopul lunii ianuarie 2024 aduce vești mai puțin bune pentru un nativ din zodiac care va fi lovit de greșelile trecutului.

Luna ianuarie pune în lumină aspectele relaționale ale Săgetătorilor, aducându-i în fața propriilor greșeli sau nedreptăți comise în relații anterioare.

Această perioadă este dedicată confruntării cu trecutul și acceptării consecințelor acțiunilor trecute. Cei care au înșelat sau au fost nedrepți în relații pot resimți acum suferința ca rezultat al propriilor acțiuni.

Iubiri pierdute, încredere distrusă și relații afectate sunt elemente ale acestei karme relaționale. Dacă ați crezut că puteți scăpa bazma curată în cazul în care ați înșelat, ei bine să știți că minciuna are picioare scurte, iar greșelile se întorc.

Dacă i-ați provocat suferință partenerului acest lucru nu va fi iertat de Univers, iar greșelile se vor plăti. Este momentul pentru săgetători să înțeleagă că greșelile din trecut nu rămân fără consecințe.

Regretul și remușcările pot fi etape necesare pentru a începe procesul de vindecare și reconciliere cu sine. Se spune că vor fi răsplătiți cu aceeași monedă, așa că singura variantă este să se căiască și să înceapă o viață nouă și să își schimbe tot stilul de viață și comportamentul în profunzime, potrivit click.ro.

Comenteaza