Zodia GHINIONISTĂ a lunii aprilie. Rămâne fără loc de muncă și are probleme în relație

Zodia GHINIONISTĂ a lunii aprilie. Rămâne fără loc de muncă și are probleme în relație

Luna aprilie a venit cu numeroase vești rele pentru unul dintre nativii zodiacului.

În timp ce numeroase zodii se bucură de noroc pe mai multe planuri, una dintre ele este urmărită de ghinon întreaga lună. Nu, nici pe plan profesional și nici pe cel amoros nu o duce deloc bine!

LEU

Cu siguranță v-am stârnit curiozitatea, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că nefericita lunii este chiar zodia leu. Din păcate, acest nativ are numeroase probleme la locul de muncă, ceea ce-l face din ce în ce mai trist și îngândurat.

Problemele încep să își facă simțita prezența și în povestea de dragostea, asta fiindcă leul este tentat să meargă acasă încărcat de grijile și inconvenientele de la muncă, motiv pentru care partenera de viață nu mai poate tolera acest comportament.

Oricât ar încerca să aplaneze conflictele de acasă și de la muncă, zodia leu este urmărită de probleme și ghinion luna aprilie, astfel că nimeni nu poate face nimic în acest sens. Din nefericire, compania unde lucreazaă fie este într-o situație de criză, fie munca sa nu mai dă randament, cert este că o să rămână fără job până la sfârșitul lunii.

Totodată, ghinoanele nu se opresc aici! Nici partenerea de viață nu mai vrea să continue relața într-un astfel de mediu toxic, unde nu se poate bucura de momente frumoase și dragoste, așa că vrea să luați o pauză până când lucrurile se reglează, dar și pentru a vedea dacă într-adevăr există dragoste între voi.

Da, lucrurile nu sunt deloc bune, însă cert este că zodia Leu trebuie să rămână optimistă, asta fiindcă toate problemele o să treacă, iar veștile bune își vor face simțită prezența, potrivit spynews.ro.

Comenteaza