Zodia care se desparte de partener la finalul lunii octombrie

Zodia care se desparte de partener la finalul lunii octombrie

Finalul lunii octombrie nu vine cu vești bune pentru o zodie din horoscop care va avea probleme în dragoste.

Nativul zodiei Rac va fi cuprins de tristețe, fiindcă o să treacă printr-o despărțire la finalul lunii octombrie. Din nefericire, ghinionul se ține lanț de acest nativ când vine vorba de sfera sentimentală, astfel că orice ar face pentru a remedia problemele din cuplu, se ajunge la o despărțirea sau chiar la un divorț, depinde de situație.

Fie că este vorba despre o relație de scurtă durată sau de una de ani la rând, povestea de dragoste va lua sfârșit pentru zodiac Rac. Nici planurile de nuntă, de viitor sau altele nu vor face cei doi parteneri de viață să se înțeleagă ca la început, iar reproșurile, certurile și numeroasele momente tensionate vor fi cele care îi vor face să realizeze că trebuie să meargă pe drumuri total diferite.

Cert este că acești nativi nu vor mai avea ce să facă în relația lor de cuplu și oricât de mult vor încerca să remedieze situația, nimic nu se va mai schimba. Astrologii recomandă nativilor din zodia Rac să se deconecteze puțin de la grijile pe care le au și să se focuseze mai mult pe ei, căci asta le va face mult mai bine și așa nu vor mai suferi din dragoste, potrivit spynews.ro.

Comenteaza