Zodia care o va suferi din dragoste la finalul acestei luni

Zodia care o va suferi din dragoste la finalul acestei luni

Unul dintre nativii zodiacului va avea parte de momente grele în dragoste la finalul acestei luni.

Horoscopul aduce zilnic vești noi pentru fiecare zodie în parte, însă astăzi lucrurile nu se văd a fi deloc bune pentru o zodie. Din nefericire, până la finalul lunii mai o să sufere din dragoste. Iată cine este nativul care în mai puțin de o săptămână pune capăt unei frumoase povești de dragoste!

Cine își dorește să afle că o să se despartă în mai puțin de o săptămână de persoana lângă care se vedea pentru tot restul vieții?! Nimeni, însă din nefericire, destinul nu este mereu așa cum noi ne dorim, astfel că viața ne pune la diferite încercări.

Zodia care se desparte de partenerul de viață în mai puțin de o săptămână

Ei bine, cu siguranță v-am trezit curiozitatea, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că zodia care o să sufere din dragoste și o să pună capăt unei povești de iubire până la finalul lunii mai este chiar nativul Berbec.

Din nefericire, veștile proaste îi bat la ușă, astfel că doar așa află că partenerul de viață mai are o altă relație amoroasă în paralel. Nu, nu este vorba doar despre o aventură, ci de o poveste de dragoste în toată regulă.

Berbecul o să sufere mult din dragoste
Fie că vorbim despre o familie cu copii, planuri de viitor, relație de mai mulți ani sau de doar câteva zile, cert este că în mai puțin de o săptămână Berbecul o să afle de infidelitatea partenerului care a fost ascunsă cu brio zile sau ani la rând.

Nu, berbecul nu poate ierta un astfel de gest, astfel că alege să-i arate parteneruli dovezile pe care le are, să ceară o serie de explicații și să pună capăt poveștii de iubire, indiferent cât de duros este pentru el.

Într-adevăr, o perioadă bună de timp nu totul o să fie roz în viața berbecului, astfel că zilele posomorâte, lacrimile și suferința vor face parte din viața acestui nativ, însă apoi o să renască din propria cenușă. 
 
 

Comenteaza