Zodia care o va lua de la zero pe toate planurile începând cu luna septembrie

Zodia care o va lua de la zero pe toate planurile începând cu luna septembrie

Astrele nu au vești prea bune pentru un nativ din horoscop în luna septembrie.

Este vorba despre nativii din zodia Balanță. Aceștia vor trece prin momente destul de tensionate atât în familie, cât și în cercul de prieteni sau la locul de muncă. Există șanse să fie concediați în urma unui scandal de amploare.

Pe de altă parte, există posibilitatea de a încheia relația amoroasă în care vă aflați în prezent. Sunt șanse să treceți printr-o despărțire destul de dureroasă, aspect care vă va afecta pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește viața de zi cu zi.

Veți fi mai sobru cu cei din jur și nu veți arăta afecțiune familiei în perioada care urmează. Va trebui să faceți tot posibilul să vă repuneți pe picioare într-o perioadă cât mai scurtă. Bineînțeles, criticile și reproșurile nu întârzie să apară.

Nu veți primi recunoștința la care vă așteptați și sunt șanse să fiți destul de dezamăgiți, însă important este să vă concentrați pe propria persoană și pe vindecarea sufletească. În cazul în care veți fi concediați de la locul de muncă, v-ați putea confrunta și cu probleme financiare destul de serioase, potrivit spynews.ro.

Comenteaza