Zodia care merge din necaz în necaz toată luna aprilie

Zodia care merge din necaz în necaz toată luna aprilie

Luna aprilie nu este favorabilă pentru nativii din zodia Scorpion, potrivit astrologilor.

Astrele nu stau de partea nativilor din zodia Scorpion luna aceasta. Ghinionul le bate ușă zilnic și din ce în ce mai insistent. Nu au de ales, trebuie să accepte situația așa cum le este dată.

Nativii zodiei Scorpion se află printre ghinioniștii horoscopului de luna aceasta. Zodia Scorpion este un semn al morții și al renașterii, este semnul unei energii intense care confruntă puteri misterioase. Din păcate pentru acești nativi, luna aprilie vine numai cu ghinion, o țin din bucluc în bucluc. Ei au necazuri pe toate planurile 

Cariera

Ești un angajat model, mereu bine văzut de șefi, dar acest lucru nu îți aduce promovarea mult dorită și bine meritată. Ai toate calitățile și atuurile pentru o promovare, dar nimic nu se schimbă în sensul acesta. Vor exista niște discuții la locul de muncă, tocmai pe acest subiect. Este promovat un alt coleg de-al tău care nu are nici pe jumătate calitățile tale. Ba mai mult, tot tu vei fi cel care trebuie să-l instruiască, lucru care te scoate din sărite. Te vei certa destul de rău cu șeful pe acest subiect, iar asta te va lăsa fără loc de muncă. 

Iubirea

Nu ai stat niciodată excelent la capitolul iubire, dar de data aceasta este cu atât mai rău. Vorbești de ceva timp cu cineva care îți dă speranțe că va fi ceva între voi, dar vei avea parte de o surpriză neplăcută. Din nefericire pentru tine, luna aceasta îți vei pierde total încrederea în iubire. Persoana cu care tu vorbești de ceva timp, nu îți este tocmai fidelă, deși nu sunteți într-o relație propriu-zisă. Tu nu reprezinți și nu ai reprezentat niciodată o prioritate pentru acea persoană. Vei descoperi cu stupoare că respectiva persoană mai are și alte opțiuni, lucru care te va dezgusta complet, potrivit spynews.ro.

Comenteaza