Trei zodii se vor despărți de partener la final de an

Trei zodii se vor despărți de partener la final de an

Horoscopul lunii decembrie aduce vești mai puțin bune pentru câțiva nativi din zodiac care se vor despărți de partener.

TAUR

Printre nativii care au șansa să se îndrăgostească din nou se numără Taurii. Despre acești nativi se spune că sunt, în general, precauți, mai ales dacă au fost dezamăgiți în trecut și au simțit că nu sunt cu adevărat apreciați. Pentru acești nativi, perioada următoare poate fi una în care își vor dori să înceapă un nou capitol în dragoste și au toate șansele ca poveștile de iubire să reziste.

RAC

Și Racii își vor dori să facă schimbări importante în ceea ce privește relațiile. De regulă, acești nativi nu fac niciodată pași către o persoană dacă nu sunt siguri, în special dacă au trecut printr-o despărțire dureroasă. Racii vor ajunge la concluzia că este momentul pentru a se îndrăgosti din nou, iar treptat își vor da seama că au făcut alegerea corectă și se vor dedica complet noului partener. Atunci când ajung într-o relație, acești nativi vor face totul pentru ca persoana iubită să fie fericită.

VĂRSĂTOR

Cea de-a treia zodie care are șansa de a începe o nouă relație este Vărsătorul. Despre acești nativi se spune că uneori au tendința de a lua decizii fără a analiza prea mult o situație, de aici și faptul că este posibil să se grăbească să iubească din nou, dacă nu sunt cu adevărat pregătiți. De aceea, este indicat să ia lucrurile treptat și să nu sară etape, pentru a evita anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut.

SURSA: spynews.ro.

Comenteaza