Trei zodii se vor bucura de cel mai frumos sfârșit de săptămână

Trei zodii se vor bucura de cel mai frumos sfârșit de săptămână
| Foto: spynews.ro.

Horscopul pentru acest sfârșit de săptămână aduce vești bune pentru trei dintre nativii zodiacului.

Taur

După o perioadă complicată, persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor bucura de energiile pozitive. Între timp, ar fi bine ca acești nativi să se gândească la locul în care erau în urmă cu 12 ani, deoarece, potrivit specialiștilor, Jupiter, planeta abundenței, înțelepciunii și expansiunii se va întoarce la semnul lor pe 17 mai. Acestea fiind spuse, următoarele 12 luni vor fi incredibil bune pentru această zodie, și asta pentru că cea mai bogată planetă din sistemul solar le va aduce prosperitate și iluminarea cosmică. Luna nouă din această săptămână se va reînnoi în acest semn pe 19 mai.

Rac

Acești nativi sunt cu un pas mai aproape de a obține tot ce și-au dorit. Jupiter, care debutează în Taur aduce expansiune în afeceri iar oportunitățile apar de unde nici nu se așteaptă. Lună nouă în Taur, care are loc pe data de 19 mai, le ca prezenta acestor nativi un sistem de valori nou, mai ales în ceea ce privește idealurile lor. În zilele care urmează, persoanele născute sub acest semn zodiacal vor căuta stabilitate, își vor valorifica talentele și abilitățile.

Capricorn

Petrecerea timpului în compania celor dragi le va aduce multe beneficii acestor nativi, mai ales când luna intră în cea de-a patra casă a familiei și fundamentelor emoționale. Indiferent Persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor bucura de proiecte importante pe 17 mai. În următoarele 12 luni, acești nativi se vor concentra pe ei și pe gândurile lor.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza