Trei zodii care vor fi favorizate de Saturn în Pești. Vor avea noroc în toate în luna noiembrie

Trei zodii care vor fi favorizate de Saturn în Pești. Vor avea noroc în toate în luna noiembrie

Trei nativi din zodiac vor avea noroc pe toate planurile odată cu Saturn care intră în Pești.

Rac

Printre zodiile cele mai afectate de retrogradarea lui Saturn în Vărsător se numără zodiile de Apă. Pentru Raci, reluarea mersului planetei în Pești, ultimul semn zodiacal, vine cu o clarificare a obiectivelor. Se poate ca unii nativi să își dorească să facă schimbări majore, așa că, nu este exclus ca Racii să își dorească să plece din țară sau să facă niște cursuri, mai ales dacă au tot amânat acest moment. Nativii vor face progrese în ceea ce privește educația, dar nici cei care plănuiesc să facă schimbări în carieră nu stau mai prost la acest capitol.

Capricorn

În schimb, Capricornii vor ajunge la concluzia că poate au tras concluzii greșite în relațiile de cuplu sau de prietenie. Se poate ca acești nativi să își dorească să repare anumite greșeli pe care le-au conștientizat de curând. Vor renunța să mai fie atât de încăpățânați și vor fi mai deschiși pentru a rezolva anumite probleme pe care poate, în trecut, le-au ignorat, sperând că se vor rezolva de la sine.

Pești

Pentru Pești, Saturn retrograd a venit cu multe lecții, unele dintre ele dureroase pentru acești nativi. Această planetă este considerată cel mai dur profesor, așa că, ar fi bine ca Peștii să fi tras anumite concluzii în urma experiențelor. Nativii se vor concentra mai mult pe carieră, dar asta nu înseamnă că trebuie să uite de cei dragi. Chiar dacă Saturn își reia mersul, acest lucru nu înseamnă că vor fi feriți de anumite situații, dacă nu sunt atenți și la nevoile celorlalți.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza