Trei zodii care vor face rău celor din jur, în luna iulie! Trebuie evitate neaparat

Trei zodii care vor face rău celor din jur, în luna iulie! Trebuie evitate neaparat
| Foto: spynews.ro.

Trei zodii vor trece printr-o perioadă mai puțin favorabilă în luna iulie, în care vor fi cuprinși de o energie negativă.

Prima zodie pe care trebuie să o ocolești în luna iulie este zodia Taur. Acești nativi nu sunt cunoscuți ca fiind pesimiști, însă realitatea va spune altceva în următoarea lună. Orice dezbatere, conflict sau contrazicere cu ei poate să te umple de multă energie negativă, care să îți dăuneze în perioada următoare.

A doua zodie cuprinsă de stări negative și orice lipsă de speranță este zodia Vărsător. În ultima perioadă, ei au trecut prin momente neplăcute, care i-au făcut să nu mai creadă că există speranță. Ei bine, acest lucru se va simți mult timp în sufletul lor și vor transmite acest sentiment și persoanelor din jurul lor, motiv pentru care oamenii trebuie să evite să le asculte problemele.

Cea de-a treia zodie care va avea probleme cu echilibrul dintre sentimente este zodia Săgetător. Astrele au fost foarte generoase cu acești nativi, astfel că au avut parte de toate lucrurile despre care și-au dorit să se întâmple, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza