Trei zodii care se întorc la fostele relații în luna aprilie

Trei zodii care se întorc la fostele relații în luna aprilie
| Foto: spynews.ro.

Luna aprilie vine cu multe surprize pe plan sentimental pentru trei nativi care vor primi un semn de la fostul partener.

Gemeni

Printre nativii norocoși la capitolul dragoste în luna aprilie se numără Gemenii. Semn de Aer, acestor nativi nu le este greu să se facă plăcuți și își vor surprinde fostul partener, asta pentru că sunt inventivi din fire, dar și atenți la detalii. Este posibil ca Gemenii să ia în calcul împăcarea, mai ales dacă despărțirea s-a produs în urma unor neînțelegeri din lucruri mărunte. Doar că, acești nativi vor fi mult mai sensibili, pentru că, de obicei, le este greu să spună ceea ce simt cu adevărat.

Fecioară

Cu toate că acești nativi nu se aruncă într-o relație până când nu sunt 100% de intențiile partenerilor, lucrurile se schimbă în luna aprilie, pentru că sunt mai deschiși și privesc altfel lucrurile. În general, acești nativi sunt foarte rezervați și le este greu să își exprime sentimentele, cu atât mai mult atunci când este vorba de o fostă relație. Din teama de a nu părea vulnerabili, Fecioarele tind să își ascunde emoțiile.

Vărsător

Surprize se anunță și pentru nativii Vărsător, mai ales pentru cei care au suferit în tăcere și s-au tot gândit dacă decizia de a se despărți de persoana iubită este una corectă. Acești nativi pot să rezolve problemele de comunicare cu fostul partener, chiar și acele mici neînțelegeri din trecut care au dăunat relației sau chiar au fost motivul separării. Sunt mult mai deschiși ca de obicei, dar și mult mai atenți cu persoana iubită. Nu este exclus ca acești nativi să aibă gânduri serioase cu fostul partener, chiar dacă la un interval de timp scurt după despărțire.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza