Trei zodii care SE DESPART și rămân fără partenerul de viață în luna martie

Trei zodii care SE DESPART și rămân fără partenerul de viață în luna martie
| Foto: spynews.ro

 Luna martie vine cu vești rele pentru câțiiva nativi din zodiac care vor avea inima frântă. 

Trei dintre cele douăsprezce au șanse mari să se despartă de partenerul de viață în viitorul apropiat, potrivit spynews.ro.

Fecioară

În cazul Feciorelor, lipsa de atenție și timp acordate partenerului va avea consecințe în luna martie. Astrele indică o posibilă despărțire pentru nativii acestei zodii, care îi va afecta chiar dacă ei sunt cei care au provocat problemele. Fiind foarte focusați pe partea profesională și pe ei înșiși, acești nativi au uitat de partenerul lor.

Taur

Nici pentru Tauri nu se anunță o lună bună pe plan amoros. Nativii Taur suferă o decepție mare, pentru că, cel mai probabil, sentimentele au existat mai mult în cazul lor, iar partenerul se răcește din ce în ce mai mult. Cel mai bine este să aibă grijă de ei în luna martie și să înțeleagă că merită mult mai mult într-o relație.

Pești

Pentru Pești, eforturile lor de a face relația să fucționeze nu au dat roade, iar partenerul este pregătit să ia o decizie definitivă în luna următoare. Orice s-ar întâmpla, astrologii recomandă calm și răbdare, pentru că momentele triste vor trece și vor avea o altă șansă în iubire.

Comenteaza