Trei zodii care se despart în luna martie! Vești triste pentru acești nativi

Trei zodii care se despart în luna martie! Vești triste pentru acești nativi
| Foto: cancan.ro

Luna martie vine cu vești triste pentru trei zodii care nu vor avea mare noroc în dragoste.

Acești nativi se vor despărți de partener și vor trece prin cele mai grele momente, chiar dacă aveau planuri mari pentru viitor. Primăvara va începe cu lacrimi și suferință.

BERBEC

Deși visau la o căsnicie frumoasă și lipsită de griji, berbecii vor trece prin momente grele și vor simți că lumea lor se sfârșește în luna martie. Partenerii lângă care voiau să trăiască o viață vor lua o decizie radicală și vor alege să meargă pe un drum diferit.

Nativii acestei zodii vor avea parte de suferință în luna martie și vor fi nevoiți să învețe să trăiască fără partenerul lângă care se visau la altar. Cu atât de mult, suferința va fi și mai mare, mai ales pentru că există șanse ca motivul sparării să fie chiar infidelitatea.

GEMENI

Gemenii vor avea de suferit în luna martie din cauza partenerei. Un vis frumos se transformă în coșmar, după ce vor fi părăsiți de iubită. Chiar dacă au luptat mult pentru relație, nativii acestei zodii nu mai au puterea de a trece peste orgoliu.

Primăvara nu începe frumos pentru gemeni, dar sunt conștienți că este și vina lor și ar fi trebuit să aibă un comportament mai bun față de persoana iubită. Nativii acestei zodii vor avea parte de multă suferință și ar face orice să mai primească o șansă pentru a schimba lucrurile.

TAUR

Taurii au suferit mult și în relație, dar vor avea parte de sentimente și mai rele în luna martie, mai ales pentru că partenerul va alege să renunțe și să meargă pe un drum diferit. Destul de complicați, nativii acestei zodii nu uită de orgoliu și vor ascunde lacrimile de partener.

Nativii acestei zodii vor suferi mult, dar se vor resemna destul de rapid. Ei înțeleg că nu mai au ce să repare la relație și vor căuta un nou partener, potrivit spynews.ro.

Comenteaza